Uw winkelwagen

BUCKET EN FUJI WASTAFELS

Bucket wastafel met opvallend design

Bucket wastafel designBUCKET Collection is een ontwerp van de architect Giovanna Talocci die de wastafel weer centraal laat staan in de badkamer. Hier draagt het opvallende ontwerp, dat met zijn design aan een emmer doet denken, in hoge mate aan bij. De speelse vormgeving van de Bucket is bedoeld om een zekere luchtigheid in de inrichting van de badkamer te brengen. Een badkamerelement met strakke lijnen maar wel met een speels karakter dat tot de essentie van het ontwerp behoort. De Bucket wastafels is in de uitvoering totaal wit om de vormen te benadrukken of bevat geometrische patronen. Ook zijn er gekleurde decoraties die gekenmerkt worden door suggestieve decoratieve motieven, zoals een vis die uit het water springt, een verfblik dat overloopt of een kabel waar vogels hebben plaatsgenomen om te rusten. Het thema wordt nu verder versterkt door nieuwe decoratieve motieven en andere uitvoeringen zoals een opzetwastafel.

 

Bucket opzetwastafelWastafel met decors

Het handvat van de emmer wordt een handdoekring die zowel aan de muur of op het wastafelblad bevestigd kan worden. De ruime keuze aan decoraties maken de Bucket collectie geschikt voor openbare ruimtes: sportscholen, restaurants, bars, clubs en scholen. Ook in badkamers voor de kinderen wordt hij vaak toegepast of natuurlijk voor diegene met een beetje durf die houden van een informele badkamer decoratie.

 

 

Fuji aangename wastafelvormen

Scarabeo Fuji wastafelFUJI collectie wordt door Scarabeo eveneens tentoongesteld op de Cersaie beurs. Het ontwerp van Emo Design heeft een uiterst sterke vormgeving die door zijn bolle rondingen aanspreekt en ook op één of ander manier in het geheugen blijft hangen. De collectie bestaat uit een keramische wastafel, spiegels en consoletafel. De opzet van het ontwerp interpreteert het continue stromende water dat door de bolle lijnen uiteenvalt op een zacht ogende ondergrond. De harmonische en precieze vorm van de wastafel streelt de zintuigen van de gebruiker, mede omdat deze consequent terugkomt in alle lementen van de collectie zoals de spiegels en het ijzeren onderstel van de consoletafel.

 


Gepubliceerd in: Sanitair