Uw winkelwagen

DANFOSS ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING

Danfoss elektrische vloerverwarming.

Danfoss electrische vloerverwarmingMet elektrische vloerverwarming van Danfoss kunt u op eenvoudige wijze extra comfort realiseren. Elektrische vloerverwarming is vooral geschikt voor kleinere ruimtes zoals de badkamer, maar ook in de keuken, het toilet en de hal kunt u snel en goedkoop een comfortabele vloertemperatuur realiseren. Elektrische vloerverwarming warmt snel op, is geheel onafhankelijk van de cv-installatie of cv-vloerverwarming en levert daardoor warmte op maat.

 

electrische vloerverwarming

De temperatuurregeling is met de klokthermostaat eenvoudig op uw leefpatroon aan te passen en zorgt daardoor voor energiezuinig comfort op de manier en op het moment zoals u dat wenst. De vloerverwarming staat alleen aan als u gebruik maakt van de ruimte. Dat is vloercomfort op z'n best! In veel badkamers wordt vaak onvoldoende geventileerd. Als gevolg daarvan ontstaat vaak al na kort gebruik van douche of bad een overschot aan warme, vochtige lucht. Deze vochtige lucht slaat vervolgens snel neer op koudere oppervlakken in dezelfde badkamer. Dit is als eerste op de spiegel in de badkamer te merken omdat deze beslaat.

 

Met Danfoss elektrische spiegelverwarming is op eenvoudige wijze een condensvrije spiegel te realiseren. Door de spiegel aan de achterzijde van een verwarmingfolie te voorzien, wordt de oppervlaktetemperatuur van de spiegel verhoogd zodat er geen condensvorming ontstaat.
Kijk hier voor het complete assortiment Danfoss elektische vloerverwarming

 


Gepubliceerd in: Accessoires, Installeren Gerelateerde artikelen: electrische vloerverwarming, vloerverwarming, Danfoss, spiegelverwarming, elektrische vloerverwarming