Uw winkelwagen

DANSANI ZARO BADKAMERMEUBELS MET TIJDLOZE UITSTRALING

dansani-zaro

DANSANI ZARO

De zuivere, minimalistische uitstraling van Dansani Zaro wordt extra benadrukt door de deuren en laden met geïntegreerde greeplijst. Dit geeft de badkamermeubels een tijdloze uitstraling en maakt ze praktisch in gebruik. Geen zichtbare handgrepen die stof en vuil verzamelen, maar geïntegreerde, weggewerkte greeplijsten. Het sluiten van deuren en laden gaat eenvoudig, soepel en geluidloos dankzij het ingebouwde soft-closebeslag. De laden zijn voorzien van solide, metalen zijkanten, worden geleverd met geïntegreerde laderails en zijn volledig uittrekbaar en zelfsluitend. Bovendien zijn ze in hoogte en breedte instelbaar. Alle laden hebben standaard antislipmatten die uw spullen op orde houden en de ladebodems tegen krassen beschermen. Geniet van de stille en "zelfsluitende" laden in onze badkamermeubels.

KERAMISCHE WASTAFELS

Keramische wastafels uit de serie Zaro zijn vervaardigd uitecht sanitairporcelein, een sterk, keramisch materiaal metglazuur. Als dit bij ca. 1220 graden gebakken wordt, smelthet glazuur en laat een harde, gladde, glanzende laag achterdie eenvoudig te onderhouden is.

dansani-zaro-wit1

GEGOTEN MARMEREN WASTAFELS

De gegoten Zaro marmeren wastafels bestaan uit mineraalpoeder, polyester en lijm. De wastafels worden in gesloten vormen gegoten waarna de bovenlaag wordt behandeld met een heldere gelcoating of met Top-Solid laag, een mengsel van polyester enaluminiumtrihydraat in een dikte van 0,5 tot 1,0 mm wat een mooie matte uitstraling geeft. Voor onderhoud adviseren wij Dansani Clean&Shine. Square wastafels hebben geen overloopboring. In badkamers zonder vloerput adviseren wij daarom gebruik te maken van een niet afsluitbare afvoerplug. Wanneer gebruik gemaakt wordt van een kraan met hefmechanisme, in badkamers met een vloerput, dient de meegeleverde afstandsring gebruikt te worden.

SPIEGELS EN SPIEGELKASTEN

In iedere badkamer speelt de spiegel een belangrijke rol. Goed licht in de spiegelkast is belangrijk. Hier is rekening mee gehouden bij Zaro. De grote 3-deurs spiegelkasten en de spiegel uit deze serie zijn verkrijgbaar met een sensor die het licht automatisch inschakelt als deze wordt geactiveerd. Bovendien zijn de 3-deurs spiegelkasten uitgerust met elektrische rails met twee contactdozen, die discreet en praktisch in de spiegelkast zijn weggewerkt. Zo heeft u altijd stroom bij de hand: voor de föhn, de krultang, het scheerapparaat enz.


Gepubliceerd in: Badkamermeubels Gerelateerde artikelen: Badkamermeubels, Dansani, Zaro