Uw winkelwagen

DE VERBETERDE GEBERIT SIGMA60

De Sigma60 bedieningsplaat voor het toilet is vernieuwd

Geberit Sigma60 bedieningsplaatDe nieuwste bedieningsplaat van Geberit voor het door laten spoelen van het toilet heet de Geberit Sigma60. De Sigma60 is in zijn verbeterde uitvoering makkelijker te installeren op het inbouwreservoir door het vernieuwde frame. De bedieningsplaat die in 2011 is geïntroduceerd, is een onderdeel geworden van de muur. Door het vernieuwde montageframe is het monteren van de bedieningsplaat veel eenvoudiger geworden. Het nieuwe frame zorgt ervoor dat de Sigma60 net zo makkelijk is te monteren als de andere bedieningsplaten op het inbouwreservoir. En dat is nog niet alles, eerst kon dit bedieningspaneel niet achteraf gemonteerd worden. Maar de nieuwe en verbeterde uitvoering van de bedieningsplaat kan nu zowel vooraf als achteraf gemonteerd worden.
 
Geberit Sigma60
 
 
 

Sigma60 is een kameleon

De nieuwe vlakke Geberit Sigma60 is een mooi voorbeeld van een erg verfijnd product dat past bij deze tijd. Het bedieningspaneel is niet te onderscheiden van de muur en gaat daarom als een kameleon naadloos op in zijn omgeving. Door het verbeterde montageframe is de installatie van de bedieningsplaat veel makkelijker geworden. Geberit heeft het montageframe aangepast zodat de bedieningsplaat in de toekomst nog makkelijker kan worden geïnstalleerd. De Sigma60 kan nu op dezelfde manier gemonteerd worden als de andere bedieningsplaten van Geberit. De extra stappen die eerst nodig waren, zijn dus niet meer nodig. Hierdoor is het achteraf monteren van de bedieningsplaat een optie geworden.
 

Christoph Behling

Het ontwerp van de Geberit Sigma60 is ontworpen door Christoph Behling. Door de 2-toets spoeling kan de bedieningsplaat gebruikt worden voor de grote boodschap en de kleine boodschap. De bedieningsplaat wordt gesierd door een stijlvol, hoogglans frame. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren toetsen: zwart, wit en umbra bruin. Maar je kunt ook kiezen voor glas of geborsteld chroom. Het chroom heeft een anti-vingerafdruk coating die ervoor zorgt dat de plaat er altijd schoon uitziet. De Geberit Sigma60 is een prachtig product die geschikt is om omringd te worden door keramische tegels, sierpleister, hout of marmer. Want alleen dan komt hij tot zijn recht.

Sigma60 Geberit

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Installeren