Uw winkelwagen

DUPONT CORIAN CONCEPTSTUDIE BADEN EN BADMEUBELS MODERN NOMADS

Dupont Modern Nomads

Dupont Modern Nomads corian badVoor de conceptstudie “Modern Nomads” zoeken Grohe AG, en DuPont Corian naar de fascinatie van perfect design dat net zo individueel en uniek is als de steeds veranderende levensstijl van onze samenleving. De enige grenzen die daarbij in acht werden genomen waren die van kwaliteit en functionaliteit. Het resultaat is dan ook een collectie van badkamermeubilair die afwijkt van het conventionele sanitair of meubilair. Zij vertellen het verhaal van de veranderende maatschappij en het groeiende streven naar mobiliteit zonder te ontwortelen of de veranderende omstandigheden van de verschillende levensfasen los te laten.

 

Het comfortabel ontworpen badkamermeubilair bestaat uit flexibele, afzonderlijke eenheden die loskomen van de muren en door flexibele aansluitingen gemakkelijk verplaatsbaar zijn om invulling te geven aan het verlangen naar individuele en generatie bestendige badkamers met bewegingsvrijheid.

Dupont Modern Nomads corian badmeubel
 

Corian badmeubel

Met ieder badmeubel kunnen eigen, op maat gemaakte, eilanden worden gecreëerd die zich door de jaren heen gemakkelijk laten aanpassen aan de veranderende behoeftes. Uw wensen en de materialiteit van deze ontwerpen vormen een esthetische en functioneel perfecte eenheid. Geïntegreerde stroomkabels met gekleurde textiel jassen, chromen overgangen naar de poten van geolied eikenhout, een praktische handdoekhouder, indirecte kleurenverlichting en oppervlaktes die gemaakt zijn van het hygiënische en gemakkelijk te reinigen materiaal Corian, overbruggen de kloof tussen functionaliteit en design.

 

Met behulp van draadloze technologie wordt de controle over het water gedigitaliseerd , het meubilair dient als een moderne interface tussen mens en technologie. De chromen armaturen uit de serie ATRIO 7 van Grohe worden aangestuurd door een digitale centrale die overal kan worden geïnstalleerd. Dit zorgt niet alleen voor meer mobiliteit maar deze hedendaagse technologie zorgt ook voor energie- en waterbesparing conform het duurzaamheidsconcept van Grohe.


Gepubliceerd in: Baden, Sanitair