Uw winkelwagen

EMCO CLASSIC VOOR EEN STIJLVOL TOILET EN BADKAMER

Emco Classic

Emco ClassicDe nieuwe Emco classic bad- en toiletaccessoires met weelde, glamour en hang naar luxe.  Emco kleedt de klassiek-elegante, luxueuze alsook met veel glamour vormgegeven badkamers aan met deze accessoire lijn.

Het programma wordt gekenmerkt door een sprekend, helder design en een bijzondere esthetiek van het materiaal. De Emco Classic serie biedt een verbinding tussen historische charme, kwaliteit, comfort en functionaliteit. Bijzonder zijn de luxueus gevormde ronde of hoekige wandconsoles, deze zijn naar wens te kiezen.

 

Classic vormgeving

De hoge eisen aan esthetiek en comfort komen vooral tot uitdrukking in de innovatieve, kelkvormige glaselementen. Mond- spoelglas, zeephouder, borstelhouder en zeepdispenser bestaan uit van onderen iets smaller wordende glasdelen, die door hun optiek een bijzondere kwaliteit uitstralen. Nagenoeg alle glaselementen zijn vervaardigd uit hoogwaardig helder kristalglas, alleen de borstelhouder beschikt over een gesatineerde uitvoering. De spoelglazen en zeepdispenser zijn naast het heldere glas ook leverbaar met fijne, florale pantografische decors. De opdruk, naar keuze goud of platina, brengt de basisgedachte van het klassiek-edele design treffend tot uitdrukking en verleent de desbetreffende badkameraccessoire lijn van de Emco Classic een bijzonder exclusieve uitstraling.

Emco Classic accessoires
 
 

Emco Classic uitvoeringen

Het assortiment omvat elf verschillende uit gegalvaniseerd metaal vervaardigde artikelen. Leverbaar in verschillende oppervlaktevarianten: chroom, chroom-goud of goud. Het productassortiment omvat naast een glas- en zeephouder, een zeepdispenser, een toiletborstelgarnituur, een toiletrolhouder en een reserverolhouder. Twee draaibare handdoekhouders met een lengte van respectievelijk 338 mm en 468 mm, een badgreep, alsook een badhanddoekhouder  verkrijgbaar in een 60cm en 80cm uitvoering  maken de serie Emco Classic compleet.


Gepubliceerd in: Accessoires Gerelateerde artikelen: Accessoires, Emco, Toiletrolhouder