Uw winkelwagen

EMCO VARIO SPIEGELKASTEN, BERGRUIMTE IN DE BADKAMER!

Emco Vario spiegelkasten

emco-vario-spiegelkast
Drie kastmodules en vijf verlichtingselementen. Daar heeft Emco genoeg aan om een programma spiegelkasten te maken dat een
passende oplossing biedt voor alle moderne wastafels. De modules zijn (hxb) 600 x 300 of 400 mm en 900 x 300 mm. De kasten hebben een enkele deur. Voor alle maten is een elektriciteitsmodule leverbaar met dubbele contactdoos-schakelaarcombinatie. De verlichtingselementen kunnen aan de zijkant, ook tussen de modules, worden geplaatst. Zo ontstaat een zeer flexibel programma, waarmee consumenten hun individuele voorkeur kunnen vormgeven.
 
emco-spiegelkast-vario-wastafelDe verlichtingselementen zijn er in breedtes van 598, 898 en 1198 mm, voor installatie boven de kast. Het fraaie verlichtingsconcept vereist een kastelement met aansluitklare elektriciteitsmodule. Verlichting is ook mogelijk met twee verticale verlichtingselementen, van 600 of 900 mm hoog. Ze worden eenvoudig aan de zijkant bevestigd. Gebeurt dit tussen twee kasten, dan ontstaat er een bijzonder stijlelement. De kasten bieden met 153 mm diepte royaal ruimte voor alle badkamerbenodigdheden. De glazen legplanken zijn traploos verstelbaar,  deuren zijn naar keuze links/rechts in te stellen.


Gepubliceerd in: Accessoires Gerelateerde artikelen: Accessoires, Emco, spiegelkast