Uw winkelwagen

FONDOVALLE DREAM STAAT IN CONTACT MET DE NATUUR

Linnen textuur en landschappen als basis voor de Fondovalle Dream tegels

Fondovalle Dream tegels JungleEen tegelontwerp dat speelt met de textuur van linnen en de stof van een natuurlijk landschap. Grote keramische tegelplaten bieden een vluchtige glimp van een ongerepte bos, zo krachtig als een zacht evoluerend kunstwerk. De natuur is doordrongen van architectuur en creëert een behangeffect, maar met alle voordelen van steengoed, d.w.z. waterbestendigheid, een lange levensduur, aantrekkelijke textuur en gemakkelijk te reinigen. Met de Dream tegels creëert Fondovalle een collectie van wandtegels en vloertegels die geschikt is voor meerdere inrichtingsoplossingen: badkamer, woonkamer, keuken en slaapkamer.

Fondovalle Dream tegels Navy-Blue
 

Scandinavisch design de natuur en linnen vormen de basis

Dream is geïnspireerd op de natuurlijke vezels van handgemaakt linnen, een van de oudste stoffen ter wereld. Het eerste gebruik dateert van 8.000 jaar B.C., verkregen van een plant met spectaculaire blauwe bloemen. Hoewel de geschiedenis erg oud is, maken nieuwe bevestigingen en afwerking linnen tot een van de meest innovatieve, veelzijdige en mooiste stoffen van vandaag. Fondovalle heeft een linnen met een verfijnde smaak in drie pastelkleuren ontworpen en geïnterpreteerd volgens de esthetische canons van Scandinavisch design, die nu over de hele wereld dominant zijn. Een licht "ontworpen" weefsel spreidt zich uit over een oppervlak in één van de drie pasteltinten van deze wand- en vloertegels. De tint Cotton is een koel, helderwit terwijl het Navy Blue (marineblauw) en Sage (een groene tint) twee tinten zijn die de kleuren van de hemel en de natuur oproepen. Dream is een veelzijdige collectie die ideaal is om te combineren met tegels met hout en steeneffecten.

Fondovalle Dream tegels Woods
 

Een decor dat binnen en buiten verbindt

De Fondovalle Dream tegels zijn verrijkt met twee decors, ongerepte natuurlandschappen die even intens zijn als een steeds veranderend kunstwerk. Op deze manier komt de natuur binnen in het interieur en wordt de vitale relatie tussen binnen en buiten hersteld. De decortegels Woods bestaat uit 4 verschillende ontwerpen terwijl de decortegels Jungle beschikbaar zijn in 3 verschillende designs. De wandtegels kunnen afzonderlijk, in twee stukken, of in drie tegelplaten of meer worden geplaatst om een behang effect te creëren. In tegenstelling tot traditionele achtergronden, garandeert de waterdichtheid van het keramische tegeloppervlak een duurzaamheid met een beleving bij het aanraken. Woods en Jungle kunnen ook worden gecombineerd met de drie wand- en vloertegels uit Dream serie met de tintnuances Cotton, Navy Blue en Sage. Een ideale tegelcollectie van Fondovalle om de sfeer van een natuurlijke droom op te roepen en in het interieur te vereeuwigen.

 

Fondovalle Dream tegels Moodboard

Fondovalle Dream tegels Sage


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Tegels