Uw winkelwagen

GENIET VAN DE BADKAMER MET VILLEROY & BOCH

Innovatieve badkamerlijn van Villeroy & Boch

Villeroy-Boch Artis opzetwastafelMet Villeroy & Boch maak je de badkamer weer een plek waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Met de nieuwe en innovatieve productlijn van 2016 richt je je badkamer in zoals jij dat wil. Dat kan op een kleurrijke en handige manier. Denk bijvoorbeeld aan de wastafels uit de Artis Color-serie, ontworpen door Gesa Hansen. Die zijn verkrijgbaar in bijna twintig verschillende kleuren: van meer ingetogen tot felle en vrolijke tinten. Het resultaat is modern, met scherpe lijnen, maar toch lichtvoetig. De wastafels zijn uitgevoerd in TitanCeram, een duurzame en stevige keramieksoort die speciaal ontwikkeld is door Villeroy & Boch. Daardoor zijn ze uiterst duurzaam.

 

Ideale douchevloeren

De douchevloeren van Villeroy & Boch zijn revolutionair. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en passen perfect bij ieder badkamerinterieur. De Subway Infinity is een keramische vloer met antislip-structuur, die verkrijgbaar is in bijna veertig verschillende maten. Dankzij de speciale printtechnieken (ViPrint) kan de tegel-look van de vloer precies in lijn gebracht worden met je wandtegels, wat een naadloze overgang mogelijk maakt. Ook de Squaro Infinity is een geweldig product. Deze vloer kan ter plekke op de millimeter nauwkeurig gemaakt worden. De zeer vlakke toplaag geeft een chique uitstraling aan deze douchevloer, die van een speciaal zacht materiaal gemaakt is. Ook de Squaro Infinity is uiteraard geheel antislip. De vloer wordt geleverd in vijf verschillende kleuren: Grijs, Bruin, Edelweiss, Crème en Antraciet.

Villeroy-Boch infinity doucheplaat keramiek

Ervaar comfort met Viva

De Viva-lijn van Villeroy & Boch combineert een tijdloze uitstraling met functionaliteit. Elegante en handige designs bieden oplossingen voor de badkamer voor de minder-validen. Wil of kun je niet te lang achter elkaar staan, dan ben je zeker geholpen met de comfortabele ontwerpen van Viva. Denk bijvoorbeeld aan praktische oplossingen als een wastafelmeubel met zitplaats, of een verplaatsbare opbergkast die kan dubbelen als kruk. Alle lades zijn uitgerust met een speciale push-to-open-technologie.

 

Een kleurvol bad

De vrijstaande baden van Villeroy & Boch zijn nu verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Daarmee sluiten de baden aan op de Artis Color-serie. Zowel de klassieke, in Quaryl uitgevoerde modellen ‘La Belle’ en ‘Squaro Edge 12’ als de meer moderne ‘Loop & Friends’ (van acryl) zijn in de vijftien Artis Color-kleuren verkrijgbaar. Bovendien werkt Villeroy & Boch met ‘Colour on Demand’, waardoor je een keuze uit meer dan 200 kleuren kunt maken. De baden zijn parelwit van binnen en gekleurd van buiten, met een matte of glanzende afwerking. Kies voor spannende contrasten of genuanceerde combinaties, en geef kleur aan je hele badkamer.

Villeroy-Boch ligbaden met kleur

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Badkamers