Uw winkelwagen

HANSGROHE COMFORTZONE IN DE METRIS SERIE

Hansgrohe.

Hansgrohe comfortzone kranenVoor verwachtingen van hoog niveau Nieuwe Metris wastafelmengkranen van Hansgrohe bieden meer ruimte en comfort bij de wastafel: Hansgrohe ComfortZone

Comfort en ruimte in de badkamer wordt steeds belangrijker. In deze ruimte begint voor veel mensen een goede start van de dag of een ontspannen afsluiting voor het slapen gaan. De wastafel speelt daarbij een centrale rol: om de handen of haren te wassen, om even op te frissen of om een glas te vullen, iedere gebruiker moet deze op zijn eigen manier kunnen gebruiken.

 

De nieuwe Hansgrohe Metris kranenserie van de kranen- en douchespecialist Hansgrohe biedt meer individuele bewegingsruimte onder de wastafelkraan. Deze ruimte onder de kraan, de zogenaamde ComfortZone, kan daarbij individueel worden gekozen. De kraan past als het ware bij de behoeften van meer ruimte, meer comfort en meer vrijheid in de badkamer. Het design van de nieuwe Metris kranen komt van de gerenommeerde designstudio Phoenix Design (Stuttgart, Tokio). Basiselementen van alle Metris kranen zijn het conisch toelopende, slanke kraanhuis, strakke lijnen en zachte rondingen, die uitmonden in een rechthoekige uitloop. De vlak vormgegeven kraangreep en de vlakke uitloop weerspiegelen subtiele luxe en karakter. De greep nodigt uit om aangeraakt te worden.

 

Dankzij de vertrouwde techniek van het keramisch kardoes kunnen watertemperatuur en -hoeveelheid bij alle Hansgrohe kranen eenvoudig vooraf ingesteld worden. Alle Hansgrohe Metris wastafelmengkranen zijn uitgerust met de waterbesparende EcoSmart technologie. De in de uitloop geïntegreerde perlator begrenst de waterdoorlaat op max. 5 liter water per minuut en verrijkt het water met lucht voor een aangenaam zachte, volle straal voor optimaal comfort. Hierdoor wordt niet alleen water, maar ook energie bespaard.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: badmengkraan, Hansgrohe, Kranen, thermostaatkraan, wastafelkraan