Uw winkelwagen

HENCO MESSING SPIESTUK VOOR VISION STEEKFITTINGEN

Henco Spiestuk.

Henco spiestuk binnendraadLeidingen installeren vraagt de nodige creativiteit. Zeker als het gaat om het verbinden van kunststofleidingen met draadovergangen. Henco kent dit probleem als geen ander en biedt hiervoor de oplossing: een messing spiestuk op de Henco Vision steekfittingen. Dit betekent een grote vooruitgang om de Vision steekfitting methodiek nog flexibeler te maken.

 

Messing spiestuk

Henco spiestuk buitendraadNormaal gezien moet er een extra koppeling geplaatst worden tussen het Henco Vision systeem en andere systemen. Maar met dit nieuwe messing spiestuk is dit voorgoed verleden tijd. Dit spiestuk kunt u in iedere Henco Vision steekkoppeling in de maten 20 mm of 26 mm monteren en u kan er ook willekeurig draadovergangen mee maken. Dit betekent dat u op iedere gewenste plaats in de Vision installatie een spiestuk in binnen- en buitendraad 1/2" en 3/4" kan plaatsen. Dit maakt de bouwlengte aanzienlijk korter. De producten kregen de naam 17 SKS (buitendraad) en 18 SKS (binnendraad). Voor u als gebruiker heeft dit steekfittingsysteem het grote voordeel dat het bij tal van toepassingen kan worden aangesloten. Zowel voor kogelkranen, automatische ontluchters, vul- en aftapkranen en watermeters is dit hét systeem bij uitstek.

 

 

Nieuw: Henco Vision T-stuk.Henco vision T-stuk

Ook wat T-stukken betreft kwam er in het Henco Vision assortiment een nieuw artikel bij: de VVSK-T26M26. Dit T-stuk met maat 26 mm kan rechtstreeks op de buitendraad in de Vision verdeler worden gemonteerd. Deze kan ook rechtstreeks op de uitlaatzijde met zelfdichtende o-ring op het huis van de verdeler gemonteerd worden. Dit via een draadverbinding. Qua bouwlengte levert dit ook hier weer een aanzienlijke besparing op.


Gepubliceerd in: Diversen, Installeren Gerelateerde artikelen: installatiematerialen, Henco, Vision