Uw winkelwagen

HOESCH ERGO WHIRLPOOL BADEN DOOR YELLOW DESIGN

Hoesch Ergo.Hoesch Ergo baden

Hoesch Ergo+ biedt zoveel meer dan alleen ergonomie voor in de badkamer. Meer armslag voor alle één- en tweepersoonsmodellen en meer variatie door de ovale, rechthoekige, vierkante vormgeving. Meer individualiteit, want elk model is beschikbaar als een ingebouwde versie of als standalone met voor elk model de keuze voor een uitvoering als whirlpool met tot 26 roterende en 30 luchtjets.

Meer badplezier door het in de badrand opgenomen overloopkanaal, naar keuze met LEDverlichting, voor een nog diepere onderdompeling tijdens het baden. Een ander pluspunt zijn het heerlijk zachte en comfortabel nekkussen en de twee armleuningen gemaakt van huidvriendelijke gel materiaal. Ergo+ wijst de weg naar een nieuwe ergonomie en zorgt daarmee voor een optimale lighouding met als resultaat; een pure en totale ontspanning.

Hoesch Ergo whirlpoolAlle Hoesch Ergo  badkuipen zijn voorzien van een overloop-kanaal, een elektrische drain en een tiptoets bedieningspaneel. De zichtbare kenmerken met een verchroomde afwerking zijn ook verkrijgbaar in roestvrij staal. Het optionele lichtpakket zorgt voor een harmonieuze sfeer en een comfortabele gevoe


Gepubliceerd in: Baden Gerelateerde artikelen: Baden, Hoesch, whirlpool