Uw winkelwagen

IDEAL STANDARD ARCHIMODULE DOUCHE, BAD EN WASTAFELKRANEN

Ideal Standard Archimodule.

Ideal Standard ArchimoduleEen uniforme look en een eenvoudige montage: ArchiModule, het nieuwe modulaire inbouwsysteem voor douche-, bad- en wastafelkranen van Ideal Standard biedt een onovertroffen gemakkelijk inbouwkranen concept voor het realiseren van een persoonlijke badkamer.

 

Deze nieuwe serie is een creatie van de veelvoudig bekroonde designfirma Artefakt en is met name voor die consumenten geschikt die een geraffineerde manier zoeken om hun persoonlijke stijl ook in de badkamer tot uiting te laten komen. Gebruikers kunnen bedieningselementen, douchesystemen, omstellingen en wanduitlopen vanaf nu op elke denkbare wijze combineren en hoeven dankzij de praktische eigenschappen en de flexibele mogelijkheden van het systeem geen compromissen te sluiten. ArchiModule bestaat uit slechts twee basisinbouwelementen: een thermostaatunit en een universele unit voor de montage van onder andere omstellingen, stopkranen, wanduitlopen en dergelijke. Door de modulaire opbouw en slechts twee type inbouwelementen zijn talloze combinatie- en inbouwvariaties mogelijk. Deze flexibiliteit vormt niet alleen een aantrekkelijk alternatief ten opzichte van bestaande systemen, maar maakt het ook zonder meer mogelijk om individuele aanpassingen in een later stadium van het bouwtraject door te voeren.

 

Ideal Standard Archimodule wastafelTrends en stijlrichtingen komen en gaan in een snel tempo. Het is een grote uitdaging om dit tempo bij te houden. Tot op de dag van vandaag waren inbouwsystemen relatief inflexibel wat installatie en montage betreft. Voor ons was het derhalve belangrijk een systeem te ontwikkelen wat de waardering van Ideal Standard voor de moderne stijl reflecteert zonder dat de hoge functionaliteit verloren gaat. ArchiModule biedt klanten meer flexibiliteit - zij kunnen het design van hun badkamer aanpassen en er mee spelen zodat deze hun individuele, zich continu ontwikkelende stijl weerspiegelt, aldus Achim Pohl van Artefakt.

 

Het nieuwe inbouwsysteem kenmerkt zich echter niet alleen door zijn veelzijdigheid. Deze innovatieve collectie biedt een rijkdom aan details zoals een ingebouwde 50% waterbesparingsfunctie, speciale wanduitlopen en een schitterende aanblik. Door de flexibiliteit van ArchiModule is het aanzicht van de opbouwdelen altijd optimaal. Bij installatie kan de opstelling bovendien aan de tegelspiegel worden aangepast. Een groot voordeel voor de perfectionist met oog voor het kleinste detail. De accurate montage is mogelijk door gebruik te maken van een montagerail waardoor de afzonderlijke modules zowel horizontaal als verticaal zeer nauwkeurig gemonteerd kunnen worden. Het bepalen van de juiste onderlinge afstand is zo eenvoudig omdat de inbouwunits aangesloten worden met behulp van het Simplex push-on verbindingsstysteem. Met ArchiModule bewijst Ideal Standard in de constructie van universele kraaninbouwsystemen opnieuw haar technologische vaardigheden en innovatierijkdom.


Gepubliceerd in: Douche, Kranen Gerelateerde artikelen: Douche, Ideal Standard, Kranen, Archimodule