Uw winkelwagen

IDEAL STANDARD CERATHERM 100 EN 200 THERMOSTAATKRANEN

Ceratherm 100 en 200 voor verbeterde veiligheid
en waterbesparing in de badkamer.

Ideal standard ceratherm thermostaatkranenIdeal Standard, marktleider van innovatieve en totale badkameroplossingen, kondigt de lancering van de nieuwe kranen Ceratherm 100 en 200 aan. De serie bevat nieuwe thermostaten die hoogstaande technologie combineren met kwaliteitsdesign voor verbeterde veiligheid en milieuvriendelijker en economischer beheer van het waterverbruik in de badkamer. De nieuwe Ceratherm kranen zijn ontworpen door het gelauwerde designhuis ARTEFAKT.

Aandacht voor het milieu en je portemonnee

Ontworpen om geen druppel water onnodig te verspillen! De thermostaten zijn voorzien van de vernieuwde thermostaat patronen waardoor de ingestelde temperatuur nog constanter blijft. Temperatuurschommelingen worden voorkomen wat energie besparend werkt en ergernis voorkomt over te koud of te warm water. Alle Ceratherm thermostaten van Ideal standard hebben een Eco-stopfunctie die kan leiden tot 50% waterbesparing. Bij het bedienen van de greep, geeft een lichte weerstand aan wanneer de helft van het watervolume is bereikt. Wens je toch een sterkere waterstraal, hoef je alleen de Eco-stop in te drukken en de greep iets meer opwaarts te bewegen.

Veiligheid staat voorop

Alle modellen van de nieuwe Ceratherm serie hebben een temperatuurbegrenzer op 40° zodat water nooit te heet kan worden. Er is ook een heetwaterafsluiting ingebouwd, die voorkomt dat er heet water uit de kraan stroomt bij het uitvallen van de koudwatertoevoer.

De serie is utgerust met de Cool Body technologie. Dit voorkomt oververhitting van het kraanoppervlak, dat niet warmer wordt dan de ingestelde temperatuur. Zo wordt de kans op verbranding geminimaliseerd.

Strak en intelligent design

De nieuwe Ceratherm serie heeft een eigentijdse en gestroomlijnde look. Dankzij de eenvoud van het design, kunnen de Ceratherm kranen moeiteloos in verschillende badkamerstijlen toegepast worden. De badthermostaten hebben een geïntegreerde omstelling zodat de gebruiker met een simpele op- of neerwaartse beweging kan omschakelen van bad- naar douchefunctie. Om te helpen met het bepalen van de gewenste temperatuur en watervolume zijn er duidelijke symbolen op de kranen aangebracht. Tevens zijn er in zowel de Ideal Standard Ceratherm 100 als ook in de Ceratherm 200 inbouwthermostaten met of zonder omstelling beschikbaar op basis van de recentelijk geïntroduceerd Easy-box technology.

Easy to clean

De Ideal Standard Ceratherm thermostaten hebben een minimale opening tussen de body van de kraan en de hendel om vuilopstapeling te voorkomen en zo onderhoud te vergemakkelijken. Daarnaast zijn zowel de omstelling als de straalregelaar zijn volledig geïntegreerd, zonder onderbreking van het design, en zorgen zo voor een gladde kraan wat eveneens poetsen gemakkelijker maakt.


Gepubliceerd in: Kranen Gerelateerde artikelen: Ideal Standard, Kranen, thermostaatkraan