Uw winkelwagen

IDEAL STANDARD CONNECT TOILET

Connect wandcloset van Ideal Standard nu ook verkort 48 cm

Ideal Standard Connect wandcloset 48cmHet Ideal Standard Connect programma is uitgebreid met een verkort 48 cm wandcloset met blinde bevestiging. Het wandcloset voor in de kleine ruimte krijgt hierdoor een strakke en moderne vormgeving. Niet alleen mooi voor het oog, maar ook ideaal bij het reinigen van het toilet.
 

Wandcloset met blinde bevestiging

Een wandcloset met een verborgen ophanging is bijna een verplichting voor een modern vormgegeven badkamer. Hierdoor is er geen opening aan de zijkant van het toilet te zien, waar normaliter na het ophangen een afdekplaat overheen wordt geplaatst, maar is het Ideal Standard Connect wandcloset aan de zijkanten gewoon helemaal glad afgewerkt. Ideal Standard speelde met de Connect wandcloset 54 cm uitvoering al in op deze trend. Maar nu kan ook de gebruiker met een kleinere sanitaire ruimte inspelen op deze designtrend. Met de verkorte Connect 48 cm met blinde bevestiging haalt u de modernste uitstraling uit uw badkamer. De blinde bevestiging in combinatie met de zeer vlakke toiletzittingen zorgt voor de finishing touch van uw badkamer en toilet. De uiterst dunnen en platte toiletzitting is overigens ook enigszins universeel toepasbaar omdat deze ook past op veel andere hangtoiletten uit de Ideal Standard Connect sanitair serie. De toiletzittingen zijn leverbaar met softclose, voor een zijdezacht sluiten, en standaard scharnieren.
Ideal Standard verborgen bevestiging wandcloset
 

Aantrekkelijke toilet packs

Ideal Standard heeft voor het Connect wandcloset met blinde bevestiging een aantrekkelijk product pack samengesteld. Een groot voordeel van packs is dat het een complete set betreft waarbij alle sanitair onderdelen gezamenlijk in een verpakking geleverd worden tegen een aantrekkelijke prijs. De Connect toiletpack bestaat uit het Connect wandcloset 54 cm met blinde bevestiging en dunne closetzitting of dunne softclose closetzetting. Het verkorte Connect wandcloset met blinde bevestiging is los te combineren met moderne dunne closetzittingen met softclose of normale zitting. De Connect wandclosets zijn ideaal te combineren met het inbouwspoelreservoir van Ideal Standard inclusief verchroomde drukplaat.

Ideal Standard Connect toiletzitting
 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Sanitair