Uw winkelwagen

IDEAL STANDARD SENSORKRANEN VOOR DE ZORG

Medical & Care sensorkranen van Ideal Standard

Ideal Standard Medical Care sensorkranenKranen voor gebruik in de zorgsector of in andere medische omgevingen moeten voldoen aan speciale eisen. Ideal Standard heeft met de Medical & Care sensorkranen een elegante oplossing op de markt gebracht specifiek voor die doelgroep. De Medical & Care-lijn introduceert kranen die zich op een aantal punten onderscheiden van de gewone kraan. De IdealPure-technologie maakt dit de meest geschikte kraan voor een plek waar hoge eisen aan hygiëne en veiligheid gesteld worden.

 

Instelbare sensorkranen

De Medical &Care kranen van Ideal Standard kunnen zeer precies ingesteld worden. De spoeltijd en het bereik van de sensor kunnen worden afgesteld, en er kan een automatische periodieke spoelfunctie ingesteld worden (bijvoorbeeld voor bestrijding van legionella. Thermische disinfectie wordt verzorgd met behulp van een constante spoeling. De kraan is bovendien te bedienen met een afstandsbediening. In het Medical & Care assortiment zijn ook passende thermostaten voor de wastafel en de douche te vinden. Deze kunnen worden uitgerust met een temperatuurknop, maar ook met een automatische voormengfunctie. Beide modellen hebben een thermische disinfectie-functie.

Ideal Standard sensorkranen ldealPure

Wat doet de IdealPure-technologie?

De sensorkranen uit de Medical & Care-serie zijn zeer duurzaam en hygiënisch. Deze wastafelmengkranen geheel lood- en nikkelvrij, wat de waterkwaliteit ten goede komt. Met de ingebouwde IdealPure-technologie is het water- en energieverbruik ligt zeer laag. Een laminaire straalregelaar perkt het waterverbruik in tot vijf liter per minuut, en voorkomt aerosolvorming. De gewenste temperatuur wordt zeer snel bereikt, en er is een sterke afname van stilstaand water in de kraan zelf – dat alles komt de hygiëne ten goede.

 

Medical & Care-kranen met COOL BODY-technologie

Ideal Standard heeft de Medical & Care-sensorkranen ook nog voorzien van COOL BODY-technologie. Daarmee wordt te allen tijde voorkomen dat de kraan te heet wordt - zelf met de kraan op volle hitte. Daarmee zijn de Medical & Care-kranen altijd veilig in gebruik.

 

 

 


Gepubliceerd in: Kranen