Uw winkelwagen

IPHONE OF IPOD IN DE BADKAMER!

De nieuwe toepassing voor uw iPhone of iPod

De iPhone en iPod van Apple* zijn in korte tijd razend populair geworden. Vooral door het eenvoudige ontwerp en de gebruiksvriendelijke bediening. ABB biedt sinds kort de Busch-iDock van Busch-Jaeger. Een combinatie van een oplader en een aansluiting op bestaande Busch-Jaeger audio systemen.

Een elegante inbouw-oplader voor de iPhone en iPod. Dat is de innovatieve Busch-iDock op de eerste plaats. Voortaan hebt u met dit docking station altijd een vaste plek om uw Apple-apparaten op te laden. Ten tweede kan Busch-iDock worden geïntegreerd in een bestaande audio-installatie van Busch-Jaeger. Het docking station kan namelijk via de digitale inbouwradio of het Busch-AudioWorld®-systeem muziekbestanden afspelen van het geplaatste Apple-apparaat.

Mogelijkheden

De Busch-iDock biedt vele verschillende mogelijkheden. Het docking station is niet alleen een oplader voor de iPhone, maar ook voor de iPod nano, de iPod touch of de iPod classic. Daarnaast bevat de Busch-iDock een analoge AUX-ingang met jackingang voor MP3-spelers van andere merken. Met Apple remote kunt u vanuit uw luie stoel heel gemakkelijk de Apple music-player en de digitale inbouwradio op afstand bedienen.

De Busch-iDock wordt in een inbouwdoos gemonteerd. Hij is tevens te installeren in bestaande horizontale of verticale combinaties. Bovendien is hij te combineren met bijna alle Busch-Jaeger schakelaarseries (met uitzondering van impuls).

Voordelen van de Busch iDock:

- Inbouwoplader voor iPhones en iPods van Apple
- Aansluiting voor de digitale inbouwradio of het AudioWorld®-systeem van Busch-Jaeger
- Elegant ontwerp
-Te combineren met bijna alle Busch-Jaeger schakelaarseries
- Snel en eenvoudig te monteren
- Met een extra analoge AUX-ingang voor MP3-spelers van andere merken


Gepubliceerd in: Accessoires, Badkamers Gerelateerde artikelen: badkamerradio, Busch, Iphone, Ipod