Uw winkelwagen

JAGA ENERGIE ZUINIGE RADIATOREN

Jaga Radiatoren.

Jaga energiezuinige radiatorenJaga doorbreekt het traditionele denken, met innovatieve technologieën die beter, sneller, zuiniger, gezonder en milieuvriendelijker verwarmen. Een bedrijf met rebelse concepten die uitgroeien tot vernieuwende productlijnen: Energy Savers, Top Performers en Eyecatchers. Elke groep met zijn eigen kracht en emoties maar allemaal met hetzelfde streven naar duurzaamheid.
Jaga energy saver
 
 

Energie besparen, warmtecomfort winnen

Sinds de jaren 60 is Jaga op zoek naar alternatieven voor de traditionele plaatstalen radiatoren. De firma investeert continu in technologische vernieuwing met het Cradle-tocradle-principe en de CO2-reductiemogelijkheden als speerpunten. De nieuwe norm voor duurzame verwarming: die haalt u in huis met een Low-H2O Energy Saver. Deze radiatoren houden in het algemeen slechts 2 liter water (slechts 10% van de traditionele radiatoren), voor dezelfde verwarmingsprestaties en zijn 12% zuiniger dan traditionele radiatoren. Daarmee zijn JagaEnergy Savers gunstig voor uw energierekening én voor het milieu.

 

Per woning verminderen ze de jaarlijkse CO2-uitstoot met bijna een ton. Zo komt de Kyotonorm meteen een stuk dichterbij. Toch zijn deze duurzame radiatoren niet zuinig met comfort, integendeel. De vernieuwende Low-H2O warmtewisselaar met superkleine waterinhoud verwarmt veel sneller, veel egaler en veel nauwkeuriger. Een woning waar altijd en overal de ideale temperatuur heerst, en minder broeikasgassen door de schoorsteen verdwijnen... dát is een duurzame woning met Low-H2O warmtecomfort! Bespaar energie en win warmtecomfort met de Energy Savers. Bekijk de mogelijkheden, en ga volledig voor duurzaamheid.


Gepubliceerd in: Radiatoren Gerelateerde artikelen: designradiatoren, Jaga, Radiatoren