Uw winkelwagen

KERAMAG 4U COMPLETE BADKAMER AANBIEDING

Keramag 4U

keramag-4u
Een complete badkamerserie voor verschillende doelgroepen met perfecte combinatie van design, kwaliteit en functionaliteit. Individuele inrichtingsmogelijkheden door de grote keuze en bijzondere aanvullende producten voor speciale wensen en behoeften. Een omvangrijk, variabel meubelprogramma in verschillende kleuren en met een actueel decormotief
Met de veelzijdig te combineren, complete badkamerserie Keramag 4U geeft Keramag een nieuwe invulling aan individuele inrichtingsmogelijkheden. De serie is gepositioneerd in het middelste prijssegment en biedt naast een breed basisassortiment ook bijzondere aanvullende producten voor een zeer persoonlijke inrichting en voor speciale doelgroepen. Het design van 4U is helder en tijdloos. Het omvangrijke productprogramma biedt comfort en functionaliteit in zowel de gezins- als de single-badkamer. Maar ook voor ouderen biedt 4U praktische oplossingen die de dagelijkse verzorging en hygiëne vergemakkelijken.

Basisassortiment

Het basisassortiment omvat twee fonteinen (36 en 45 cm) en vier wastafels (60, 65, 70 en 80 cm). De wastafels zijn voorzien van een royale ovale kom, een ergonomisch gevormde buitenrand en veel aflegruimte. Een wandcloset met volledig verdekte bevestiging, een staande closetcombinatie en een wandbidet completeren het basisassortiment. De closetzittingen zijn afneembaar en voorzien van rvs-scharnieren. De zittingen zijn ook verkrijgbaar met een dempingtechniek voor vertraagd en geruisloos sluiten.

Veelzijdig inzetbaar keramisch planchet

Handig en mooi is het 44,5 cm brede keramische planchet. Dit biedt niet alleen plaats aan allerhande badbenodigdheden, maar zorgt ook voor een bijzonder accent, bijvoorbeeld wanneer het planchet tussen twee wastafels wordt geplaatst. Tot het assortiment behoren twee speciale wastafelvarianten, die zelfstandig of in combinatie met het keramisch planchet gebruikt kunnen worden. Daarmee biedt 4U extra veel mogelijkheden voor een individuele inrichting van de badkamer. De asymmetrische wastafel met een breedte van 100 cm, met aflegvlak links, biedt een volledig nieuwe optiek en is van meerdere zijden te gebruiken. Dit geldt ook voor de smalle wastafel (52 cm) met een bijzonder grote sprong. Alle keramische producten zijn verkrijgbaar in Alpine wit. Optioneel kunnen ze worden uitgevoerd in het vuilwerende keramiekglazuur KeraTect.

Bad met extra’s

Het royale bad van acryl, met de afmeting 180 x 80 cm is te combineren met geïntegreerde opbergruimte. Het bad is leverbaar in een rechter of linkervariant. Een bijzonder aspect is dat het bad uitgevoerd is met een uitdraaibaar opstapje. Daarmee kan jong en oud comfortabel in- en uitstappen.

Meubels
Keramag 4u badkamermeubel  programma geeft de badkamer een echte woonsfeer. Het programma biedt naast wastafelonderkasten (40 en 60 cm) en zijkasten ook een kolomkast en twee lichtspiegelelementen met verstelbare spiegels en een aflegvlak. Een container biedt kleine kinderen een handig hulpmiddel bij wastafelgebruik en biedt tegelijkertijd extra opbergruimte. Het witte corpus van alle meubelelementen kan gecombineerd worden met deuren in wit of in licht eiken houtdecor. Voor het verder doorvoeren van een eigen stijl kunnen de binnendeuren in kleur worden uitgevoerd en kunnen de deuren aan de buitenkant voorzien worden van een gestileerd bloemmotief in kleur of in decente glanslak. Kijk hier voor de gehele Keramag 4u collectie......


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: 4u, Keramag, Sanitair, wandcloset, wastafel