Uw winkelwagen

KLUDI AMEO KRANEN OPNIEUW ONDERSCHEIDEN

Serie van KLUDI kranen wint een 2de Award

KLUDI AMEO kranen

De nieuwe serie KLUDI AMEO badkamerkranen, die reeds onderscheiden was met de prestigieuze Red Dot Award, is recent weer in de prijzen gevallen. KLUDI AMEO wastafelmengkranen hebben het internationale Plus X Award goedkeuringszegel verkregen voor “Best Product 2017” en voor uitmuntende kwaliteit, design en functionaliteit.

Het Plus X Award goedkeuring zegel wordt uitsluitend aan de allerbesten toegekend door een onafhankelijke groep van internationale experts. Het zegel garandeert, dat het product aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Deze keer erkende het Plus X Award comité KLUDI AMEO’s innovatieve aanpak om tegemoet te komen aan de behoeften van haar potentiële afnemers.

KLUDI AMEO wastafelkraan
 

Kranen die de badkamer sieren

Designers, architecten en huiseigenaren, die hun woning decoreren verwachten niet alleen betrouwbare, top kwaliteit producten, maar ook een mooie vormgeving, waardoor hun interieurs bijzonder zijn en aan de wensen van de klant voldoen. Exclusiviteit is één van de aspecten, die hedendaagse klanten meestal zoeken en dat inspireerde de designers van de nieuwe serie KLUDI kranen voor de badkamer. De simpele vorm van de hendel, gecombineerd met de gebogen achterzijde van de body, maakt de kraan KLUDI AMEO tot een opvallend element in badkamers in vrijwel elke stijl (van klassieke- en moderne- tot loft interieurs). Traditioneel vakmanschap en een uniek ontwerp worden afgestemd op hun functionaliteit en vormen daarmee een waardevolle aanvulling voor het ontwerp van uw badkamer.
 
Kludi Plus Award


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen