Uw winkelwagen

KLUDI PLUS BENUT DE RUIMTE OPTIMAAL

Ruimte winnen met de Kludi badkamer

Kludi Plus wastafel en hangtoiletKludi Plus is dusdanig ontwikkeld, dat het ten allen tijde de beschikbare ruimte in de badkamer optimaal benut. Het ene type uit de Kludi Plus lijn speelt met de belijning, het andere type met zachte rondingen. Welk type je ook kiest, ze elke badkamer compleet en zorgen ze voor een unieke stijl. Het gereduceerde design van Kludi Plus is stijlvol en modern en zorgt voor een opgeruimde en ontspannen sfeer in iedere badkamer, van gastenbadkamer of kleine badkamer tot familiebadkamer. Maak je badkamer helemaal af met een wastafel, closet, bidet, spiegel en elegant badkamermeubel uit deze unieke collectie.

Inclusief badkamermeubel

De Kludi Plus kastdeurtjes van het badkamermeubel zijn uitgerust met kwalitatief zeer hoogwaardig deurbeslag. Geen storende handgrepen meer, maar een tipbediening. Gewoon even aantippen is genoeg om het deurtje te openen. Elk soort badkamermeubel heeft bijpassende opzetwastafels, losse wastafels uit keramiek, en compacte hangende toiletten inclusief de optie van het combineren met een bidet. De kristalspiegels met of zonder verlichting maken het geheel helemaal af.

Kludi Plus wandcloset en bidet

Keramisch sanitair en chroom

Het sanitair zoals de wastafels, closets en bidets zijn eventueel naar wens te verfraaien met mooie, glanzende verchroomde panelen. Hierdoor krijgen de witte kristalporseleinen oppervlaktes hun eigen charme en zorgt het tevens voor een lichte en luchtige uitstraling. Het geheel past in de lijn van Kludi Plus, zonder afbreuk te doen aan het unieke design of de hoogwaardige details. Zowel het closet als het bidet zijn snel een gemakkelijk te reinigen door de ergonomisch geoptimaliseerde vorm. Dat zelfde geldt voor de softclose closetzitting en deksel. Met een enkele druk op de knop zijn ze te verwijderen en na het reinigen van de wc weer te bevestigen. Alle producten uit de Kludi Plus lijn zijn op elke manier eenvoudig met elkaar te combineren, waardoor elke badkamer, van klein tot groot, optimaal is in te richten. De bijpassende accessoires uit dezelfde lijn zorgen voor de finishing touch.

 


Gepubliceerd in: Badkamers, Sanitair