Uw winkelwagen

LAUFEN MIMO BADKAMERSANITAIR VAN DE BADKAMER SPECIALIST

LAUFEN MIMO

laufen-mimo

Als een badkamer karakter kan hebben, dan is "Mimo"™ van de Zwitserse badkamerspecialist Laufen een uitbundige persoonlijkheid. Want Mimo is anders dan anders. Speels van vorm en kleur, maar bijzonder goed afgewerkt en gemaakt van de beste, meest fraaie materialen. Kenmerkend zijn de glinsterende oppervlakken in de kleuren zwart, wit en roze. Kenmerkend zijn ook de gewelfde rondingen en het Mimo-motief van ringen die in elkaar grijpen. De Laufen Mimo-collectie is zeer compleet: diverse wastafels, enkel en dubbel, wand- en staand closet en bidet, duoblok, wastafel- en andere kasten, baden, spiegels, kranen, planchetten en douchegordijnen.

 

Gemaakt voor genieten Laufen begon voor Mimo opnieuw te denken over badkamers. Uitgangspunt: vriendelijk en weldadig voor mens en milieu. De wastafels, het bidet en het toilet zijn gemaakt van keramiek, natuurlijk en recyclebaar. De badkamermeubelen hebben een gemakkelijk te reinigen hoogglans oppervlak van recyclebaar materiaal. De spiegel is vrij van stoffen die het milieu schaden of de huid irriteren. De vormgeving van de hele Mimoserie is tot in alle details verfijnd en op elkaar afgestemd. Ook op andere punten scoort Mimo: deuren, lades en zelfs de closetzitting sluiten werkelijk geruisloos. Want het ware genieten is afhankelijk van dergelijke details. Diepte van het bad geeft ruimte Zelfs in de vorm van het bad blijkt het tegendraadse denken van Laufen. Want het bad in de Mimocollectie meet weliswaar slechts 140x80 cm, maar biedt toch alle ruimte voor een heerlijk bad. Want de diepte van 58 cm zorgt ervoor dat ook langere mensen weldadig kunnen ontspannen.

 

De diepte maakt het bad ook geschikt om in te douchen, het voorkomt een groot deel van opspattend water. Voor de liefhebber: het bad is te voorzien van LED-verlichting en een whirlpoolsysteem met luchtmassage. De Mimo-collectie omvat inbouwbaden voor de linker- en rechterhoek en baden met frame voor de linker- of rechterhoek, met of zonder L-paneel. De baden met frame zijn verkrijgbaar met whirlpool.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: kleine badkamer, Laufen, Mimo, Sanitair, wandcloset, wastafel