Uw winkelwagen

MEER BADKAMER MET HANSA

Hansa biedt meer met Hansasignatur

HANSA hansasignatur wastafelkraanDe mode van het huidige sanitair vereist meer dan alleen een sanitaire stop. Het vereist open woonvormen en multifunctionaliteit. Dit zijn de behoeftes die je tegenwoordig wilt in je badkamer. Hansa kranen en douchesystemen dragen hier in grote mate aan bij, het beste voorbeeld zijn de nieuwe kranen Hansasignatur. Deze nieuwe serie van kranen biedt comfort, flexibiliteit en onderscheidt zich door het fantastische design. In deze moderne ruimtes vind je onder andere natuurmateriaal, ruime vlakken, echte wellness-douchen, comfortbadkuipen en kamerplanten. Hansa biedt je de vrijheid die je wilt in de badkamer. Want in de badkamers van de mengkraanserie Hansasignatur sta jij, als de gebruiker, op nummer 1. Het ontwerp van de kranen van Hansasignatur richt zich op de multifunctionaliteit en de gebruiker. De bekroonde Hansasignatur Hybrid is door haar structuur contactloos en met de hand bedienbaar. Hierdoor is het gebruik makkelijk, gevoelsmatig en bovenal persoonlijk. Stel, je moet even snel je handen wassen dan is het erg prettig als de Hansa kraan aangaat als je handen de kraan naderen. Door de sensors zal het water automatisch gaan stromen op de ingestelde temperatuur.

Hansa Signatur kraan
 
 

Design Award voor Hansa

Door de nieuwe wegen die Hansa heeft ingeslagen, is er meer bewegingsvrijheid. Dit is mogelijk geworden door bijvoorbeeld de uitrekbare en geïntegreerde douches die zorgen voor veel ruimte rond de wastafel. Dit is uniek want zelfs de jury van de raad voor vormgeving German Design Council bevestigde dat er niet nog meer vrijheid bij individueel watergebruik mogelijk was. Daarom is de Hansasignatur Hybrid met de German Design Award 2016 bekroond.
 
 

Hansasignatur Hybrid
 
 
 

Hansa hygiënisch en contactloos

Hansasignatur bevat nog andere modellen. Behalve de wastafelmengkraan, mobiele handdouche of uitrekbare handdouche, is er ook nog de elektronische inbouwvariant van de mengkraan. De elektronische inbouwvariant is erg praktisch en hygiënisch doordat het systeem contactloos wordt bediend en je kunt de temperatuur naar wens instellen. Door de Tiptronic-control-toetsen kun je de gewenste instellingen met gemak uitvoeren. Hierdoor is bijvoorbeeld douchen of een bad nemen met Hansa een puur genot.

 

 

 


Gepubliceerd in: Kranen