Uw winkelwagen

MOSA TERRA TONES

Mosa Terra Tones.

Mosa-Terra-TonesOp basis van de gerenommeerde Terra Maestricht tegels ontwikkelde Mosa een innovatief en prijswinnend tegelconcept dat uniek is in zijn soort: Mosa Terra Tones. Geen tegelserie in de klassieke zin, maar een vernieuwend en subtiel tegelvlak in afgewogen keramische tinten. Het resultaat: een levendige gevel, vloer of wand met natuurlijke uitstraling.

 

Het is nu mogelijk om levendige en expressieve wanden en vloeren te creëren, en om geventileerde- en niet geventileerde facades te ontwerpen, allemaal in de bewezen Mosa kwaliteit. Mosa is erin geslaagd om een overwogen mix van kleurschakeringen te maken, binnen één (Terra) kleur. Het verschil tussen de kleurschakeringen is zo subtiel ontwikkeld dat je kunt spreken van een natuurlijk kleurverloop binnen een betegeld oppervlak. Door de verschillende nuances binnen een kleur willekeurig te verwerken creëert men een compleet nieuwe uitstraling binnen de wereld van de ongeglazuurde keramische tegels.

 

Mosa-Terra-Tones-vloertegelsDeze nieuwe uitstraling van de Mosa Terra Tones kan versterkt worden door de kleurschakeringen toe te passen in combinatie met verschillende formaten. Zo creëer je een compleet nieuwe uitstraling. Mosa Terra Tones heeft een subtiel poederachtig vlak oppervlak. De ongeglazuurde tegels zijn slijtvast, vorstbestand, weerbestendig en sterk. De beschikbare formaten zijn 60×120 cm en 60×60 cm, en de strokenformaten 5×60 cm, 10×60 cm, 15×60 cm en 30×60 cm. Terra Tones is gerectificeerd en super maatvast, hetgeen een smalle voeg van 2 mm mogelijk maakt. De collectie heeft het Cradle to Cradle® Silver certificaat.


Gepubliceerd in: Tegels Gerelateerde artikelen: Mosa, Tegels, vloertegels