Uw winkelwagen

MYDAY DOUCHECABINES VAN KORALLE

De Koralle MyDay comfort: winnaar onder de douchecabines

MyDay Koralle Comfort douchecabineSteeds meer zien we een toename in de vraag naar klassieke vormgeving, die meer gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor oudere of minder mobiele mensen. Het ideaal is de zogenaamde barrièrevrije badkamer: sanitaire producten die voor iedereen te gebruiken zijn, instinctief en zonder moeilijke hoekjes, drempels, knoppen of deuren. De badkamer van de toekomst combineert esthetiek met gebruikersgemak – zo weet ook Koralle. Met de MyDay Comfort brengen zij een douche-oplossing op de markt die dit jaar bekroond is met de bekende German Design Award voor toegankelijkheid en eenvoud in uitvoering.

 

Een universele douchecabine

Design en functionaliteit: het is een combinatie die niet altijd even goed samen lijkt te gaan. Daar brengt de Koralle MyDay Comfort op het gebied van douchecabines verandering in. De eenvoudig te begrijpen bediening is gebaseerd op klassieke cabines, maar met verbeterde functionaliteit en gebruikersgemak. Ook de toegankelijkheid van de douchecabine maakt indruk: de openslaande deuren, die ook als schuifdeur gebruikt kunnen worden, zijn maximaal wel 180cm breed. Dankzij de schuifelementen, die niet werken met rails, kunnen de deuren moeiteloos geopend worden – ook door kinderen, ouderen of mensen in rolstoel. Dat maakt deze douchecabine werkelijk universeel.

Koralle MyDay Comfort douchecabine
 

Functionaliteit en ruimte

Met gebruik van de hoogste kwaliteit aluminium en gehard veiligheidsglas is de Koralle MyDay Comfort bovendien zeer duurzaam, en zeer veilig tijdens het douchen. Er zijn drie versies te verkrijgen van het ontwerp, zodat de cabine altijd prachtig ingebouwd kan worden in de badkamer: een hoekmodel, een inbouwmodel en een model met scheidingswanden. Afhankelijk van de gebruiker en de eventuele beperking kun je de douche geheel barrièrevrij maken. De maten zijn bovendien zeer ruim: van 120 bij 120cm tot 150 bij 150cm, en standaard 200cm hoog. De soepel lopende schuifdeur overbrugt een nis van 140-180cm, zodat de Koralle MyDay Comfort door iedereen gemakkelijk gebruikt kan worden.

 


Gepubliceerd in: Douche