Uw winkelwagen

RIHO THERMEA SPA MEER DAN EEN WHIRLPOOL

Heerlijk ontspannen met de Riho Thermea Spa Whirlpools

Riho Thermae Spa WhirlpoolDe nieuwe Riho Thermea Spa Whirlpools ligbaden onderscheiden zich name door hun vloeiende lijnen en ergonomische vormen van andere Riho acryl badkuipen, maar ook in maatvoering en de individueel af te stemmen massagesystemen maken het verschil.

De Thermea Spa is extra diep ten opzichte van de ‘normale’ ligbaden, vandaar dat het ook wel een bassin wordt genoemd. Hierdoor krijg je van top tot teen een uitstekende ontspanning. De bijzonder lage instap maakt het bad gemakkelijk toegankelijk.

 

De massagestralen in het bad kunnen op verschillende tijdstippen afzonderlijk van elkaar in werking worden gesteld. Dit maken de massagesystemen uit de Riho Thermea serie uniek ten opzichte van vergelijkbare baden voor in de badkamer. Deze stralen zijn geheel naar eigen persoonlijke voorkeuren in te stellen middels een geheel nieuw touch bedieningspaneel. De massagesystemen zijn individueel in te stellen en te combineren met lucht, hydro en maxi of mini uitstroomopeningen in de badrand.

 

Maar liefst 3 verschillende motoren zijn verantwoordelijk voor de aansturing van het whirlpoolsysteem. De Riho Thermea is tevens voorzien van een automatische reinigingsfunctie welke ook via het bedieningspaneel in te stellen is. Dit maakt het mogelijk dat het bad makkelijk en zonder problemen te onderhouden is. De Therma serie van Riho is eveneens voorzien van verlichting, handgrepen aan weerszijden van het bad en kussens voor een optimale ontspanning. Thermea whirlpools zijn gemaakt voor een optimale welzijn en ontspanning.
 
Riho Thermae Spa bediening

Gemakkelijk en comfortabel

Met het nieuwe bedieningspaneel met touchscreen is het bedienen van een bubbelbad met zoveel mogelijkheden kinderspel. Slechts een lichte vingerdruk op het schermpje is voldoende om alle functies in te stellen. De duidelijke pictogrammen om het scherm zorgen ervoor dat je eenvoudig en op een duidelijk manier de verschillende functies kunt bereiken en instellen. Het nieuwe bedieningspaneel met touchscreen is als opties verkrijgbaar bij alle Riho whirlpools. Een ingebouwde waterverwarmingselement dat het badwater tijdens het baden op temperatuur houdt is daarbij inbegrepen.

 

Water tot aan je lippen

Met het unieke afvoersysteem van de Riho Lisette kun je het water letterlijk ‘tot aan je lippen’ laten komen. Dit maakt de Riho Lissette een ideale badkuip om heerlijk alleen of met z’n tweeën in te relaxen. Toe aan een lekkere massage? Stel dan de 3 krachtige stralen aan het uiteinde van de badkuip in en je schouders, nek en rug of je voeten zullen heerlijk worden gemasseerd en zorgen voor een heerlijke ontspanning.  De Thermea baden combineren water, warmte en massage om een perfecte manier, zodat je optimaal kunt genieten van je nieuwe badkamer.

 


Gepubliceerd in: Baden