Uw winkelwagen

RUBINETTERIE TREEMME KRANEN IN PVD AFWERKING

Rubinetterie Treemme in geelgoud, roségoud en gun metal

Rubinetterie Treemme badkraan 40mmHet Italiaanse Rubinetterie Treemme presenteert een exclusieve en nieuwe design functie voor haar badkamerkranen. De introductie van afwerkingen met een PVD coating toegepast op de kraan series van staal zoals de 40MM, in drie nieuwe aansprekende kleurafwerkingen: geel goud, roségoud en gun metal. PVD staat voor Physical Vapour Deposition, een coating ontwikkeld voor de ruimtevaart met een samenstelling die drie keer harder is en tien keer krasbestendiger.
 

40MM een mooie diameter voor een kraan

De verfijning en elegantie van de 40MM kranen van Treemme komen samen in een tijdloos ontwerp waardoor deze serie veelzijdig en toepasbaar is voor verschillende badkameroplossingen. De lijn van de 40MM kraan combineert perfect klassieke vormen met modern design. 40MM is ontworpen door het eigen technische team van het bedrijf en is gemaakt van roestvrijstaal met een structuur met een diameter van 40 mm. Het bedrijf liet zich inspireren door de basisbehoeften van een badkameromgeving bij het maken van deze collectie, met een product gekenmerkt door zijn zeer praktische en elegante ontwerp

Rubinetterie Treemme kraan 40mm
 
 
 

Stalen kranen met PVD

Met het gebruik van een PVD-afwerking toont Rubinetterie Treemme opnieuw zijn betrokkenheid bij het milieu en een aandacht voor de kwestie van ecologische duurzaamheid. Dit type verwerking toegepast op staal, een materiaal dat van nature recyclebaar is, produceert geen vervuilende elementen en omdat het geen chemisch afval heeft, is het een proces zonder impact op het milieu. PVD zorgt ook voor een superieure productkwaliteit, maximale kleurweergave met de mogelijkheid om het bereik uit te breiden en een grotere weerstand tegen schuren en dagelijkse slijtage.
 
 

Rubinetterie Treemme Cersaie 2018

Cersaie, de internationale tentoonstelling van keramische tegels, sanitair, kranen en andere badkamer producten zal van 24 tot 28 september 2018 in Bologna Italië plaatsvinden. De stand van Treemme zal het einde markeren van de viering van het 50-jarig jubileum van het merk, die begon in januari 2018. De 400 vierkante meter grote beursstand zal een geheel nieuwe look presenteren om deze gelegenheid te markeren. Het ontwerp is een verrassend en uitnodigend concept dat de bezoekers verwelkomt en hen uitnodigt om de talrijke nieuw keuken- en badkamerkranen te komen ontdekken.

Rubinetterie Treemme wastafelkraan 40mm
 
Cersaie zal het podium zijn voor de presentatie van de uitgebreide lijn van kleurenafwerkingen die de bestaande kranenseries zal verrijken: matzwarte en witte, geoxideerde afwerkingen, geborsteld nikkel, 24-karaats goud, brons en mat brons, en de nieuwste PVD-coatings in geelgoud, roségoud en gun metal grijs. Elke afwerking verandert uw badkamerkraan van een functioneel element in een te bewondering object, een eyecatcher voor de badkamer met een opvallende esthetische en onderscheidende stijl.

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Kranen