Uw winkelwagen

SICIS GLASMOZAϏEK KUNST IN DE BADKAMER

Sicis the Art Factory.

Sicis glasmozaiekDe eerste stap werd in 1987 gezet, toen Sicis besloot zich volledig toe te leggen op het fabriceren van mozaïek, met als doel deze kunstvorm vanuit de geschiedenis naar de hedendaagse tijd te transformeren. Door het combineren van Italiaanse creativiteit en veelzijdigheid creëren zij mozaiken met een unieke schoonheid die hen in 20 jaar tijd tot markleider in de sector maakt.

 

Naast oneindige chromatische en decoratieve combinaties kent Sicis ook collecties met suggestieve en expressieve afbeeldingen die bij uitstek de huidige tijd weergeven. De recentelijk geïntroduceerde Skyline collectie is zo'n serie waarbij de suggestie wordt gewekt dat er een wereld tot leven komt. Temidden van de lichten van New York in een prachtig stedelijk landschap verrijzen wolkenkrabbers van mozaïek. Kijk uit het raam en droom, over rijke en poëtische beelden van skylines, die het verhaal vertellen van de stad. Het uitgangspunt voor Skyline was het verschuiven van de aandacht van organische vormen naar geometrische lijnen en duidelijke kenmerken. Een beperkt palet van zwart, grijs en wit, in combinatie met ondoorzichtige, doorschijnende en iriserende steentjes, realiseert een glans en diepte in de afbeelding die zelfs uniek is voor Sicis mozaïeken.

 

Sicis glasmozaiek badkamerVandaag de dag beschikt Sicis over verschillende Flagship Stores gelegen in de belangrijkste hoofdsteden van de wereld: o.a. in Milaan, New York, Parijs, Dubai, Moskou, New Delhi, Tokyo en Rome. Het zou te beperkt zijn om ze te definiëren als showrooms, omdat het allemaal plaatsen zijn waar de magische vorm en werking van het mozaïek tot uitdrukking komt.


Gepubliceerd in: Tegels Gerelateerde artikelen: glasmozaiek, Sicis