Uw winkelwagen

SPHINX 345 ! DE NIEUWE BADKAMER SERIE VAN SPHINX

Sphinx 345

sphinx_345Sphinx introduceert een compleet nieuw badkamerprogramma.
De Sphinx 345, een serie voor het creëren van innovatieve ruimteconcepten. Urbane woonsfeer met tijdloos moderne uitstraling. Mogelijkheden voor bijzondere combinaties en accenten. Een doordacht meubelprogramma met vele creatieve combinatiemogelijkheden.

 

Met de nieuwe badkamerserie Sphinx 345, ontworpen door code.2.design, presenteert Sphinx een buitengewoon veelzijdig en compleet badkamerconcept. De serie omvat een omvangrijk aanbod van wastafels, een wandcloset en -bidet, een staande diepspoelcombinatie, baden en douchebakken en een modulair meubelprogramma. De meubels zijn perfect afgestemd op de keramische producten voor een buitengewone speelruimte bij de inrichting van de badkamer. De Serie Sphinx 345 speelt qua design in op de urbane woonsfeer en is gepositioneerd in het middensegment.
sphinx_345_wastafel
Alle wastafels hebben een sober, tijdloos modern design en kenmerken zich door een rechtlijnige buitenvorm, een vloeiend organische binnenvorm en royale aflegvlakken. Het assortiment omvat vier wastafels (60, 75, 90 en 120 cm), een dubbele wastafel (120 cm) en twee asymmetrische wastafels (50 en 90 cm) in rechtse of linkse uitvoering. Deze laatsten zijn standaard voorzien van een decoratieve schaal, in mooi contrast met het witte keramiek. Voor de toiletruimte biedt het assortiment een 38 cm brede fontein met kraangat links of rechts en een hoekfontein met een diepte van 32,5 cm.

 

De badkamer krijgt een geheel eigen sfeer door de combinatie keramiek met de bijpassende badmeubels in hoogglans wit of de hoogglanzende trendkleuren Bourgogne rood en Platina grijs. De in vorm en functie perfect afgestemde ladekasten, onderkasten, hoge kasten, zijkasten, lichtspiegels, planchets en spiegelkast bieden naast royale berg- en aflegruimte ook de basis voor een bijzondere combinatie van de meubels. Hier laat deze serie ruimte voor zeer verschillende interpretaties van de urbane stijl. Naast de tijdloos moderne inrichting, kan door een spel met verschillende hoogten, kleuren en diepten ook een bijzondere of extravagante uitstraling gerealiseerd worden. Bij de lichtspiegels bestaat de mogelijkheid om het lichtelement vooraf naar links of rechts te verplaatsen. In samenhang met de planchets naast of onder de spiegels levert dit zeer persoonlijke accenten op.
Het assortiment wordt afgerond met bijpassende baden en douchebakken.

 

sphinx_345_ligbad

De rechthoekige acryl baden in de afmetingen 170, 180 en 190 cm zijn verkrijgbaar met de afvoer in het midden, evenals het ovale bad van 180 cm. De royale diepte van de baden geeft een comfortabel gevoel. De vierkante, rechthoekige en kwartronde douchebakken kunnen door de 3 cm hoge rand ook vlak in de vloer ingebouwd worden. Daardoor ontstaat een comfortabele inloopdouche zonder drempel of opstap.

Kijk hier voor de complete Sphinx 345 serie.......

 


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: Sanitair, Sphinx, wandcloset, wastafels