Uw winkelwagen

SPHINX DOUCHECABINES S44 BY ANTONIO CITTERIO

Sphinx douchewanden S44

Sphinx S44 douchecabinesDesign in de badkamer is mooi. Zo mooi, dat de vraag nog steeds toeneemt. Ook naar design badwanden en douchecabines. Probleempje: mooi is vaak duur. Daar heeft Sphinx nu iets aan gedaan. Het merk gaf Antonio Citterio opdracht een betaalbare serie douchewanden vorm te geven. Design stond voorop, maar de prijsstelling kreeg een belangrijke rol. Het resultaat mag er meer dan zijn. Sphinx S44 by Antonio Citterio is een blikvanger met mogelijkheden voor een ruim publiek. De trend is: profielloze douches.
Tegendraads ontwierp architect en ontwerper Citterio een serie douchewanden met een uitgesproken profiel. De vlakke, hoekige profiellijsten in hoogglans aluminium zijn niet minder dan een elegant statement in de badkamer. Onontkoombaar en prettig aanwezig. Vorm en functie zijn één De wanden zijn standaard 1950 mm hoog. Dat maakt ze geschikt voor plaatsing op zowel tegelvloer als douchebak. De deuren draaien naar binnen en naar buiten. De gracieuze, verchroomde handgreep is ook handdoekhouder. Het volmaakt gladde glas is voorzien van GlasPlus-coating, en houdt schoonhouden eenvoudig.

Flexibel met 7 modellen
De S44 serie bestaat uit zeven modellen in diverse maten, daaronder ook zeer grote. Het wandprofiel heeft een verstelbaarheid van 25 mm. Daarmee is er een douchewand voor elke badkamer, ook als de wanden niet geheel in het lood staan. De flexibele maatvoering biedt verrassende extra's. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer en suite door een wand gescheiden van de slaapkamer. Of aan plaatsing van een wand voor inloopdouche envoor het toiletgedeelte. Zo biedt een betaalbaar product nog extra mogelijkheden voor de vormgeving van de badkamer ook!


Gepubliceerd in: Douche Gerelateerde artikelen: badwanden, douchecabines, Sphinx