Uw winkelwagen

VASCO ONI GRACIEUS MINIMALISME

Vasco ONI designradiator

Vasco Oni radiator handdoekbeugelHoe mooi het kan zijn in de badkamer, laat Vasco al sinds jaar en dag zien. Topcomfort vertaald naar geavanceerde radiatoren met een hoog rendement en een bekroond design. Met de ONI presenteert Vasco een nieuw, uniek voorbeeld van die perfecte match. Opvallend aan de ONI radiator is de uiterst dunne plaat aluminium in een zachte, ronde vormgeving zonder scherpe hoeken.
 
 

ONI kent twee radiator varianten

De Vasco ONI is verkrijgbaar vanaf begin oktober 2016. Dan is hij er in twee variaties. De bijzonder opvallende uitvoering met een in het design geïntegreerd handdoek uitsparing die extra accessoires, zoals een los te monteren handdoekhouder, overbodig maakt. Daarnaast de geheel vlakke, strakke variant voor de woning waar het interieur vraagt om een fraai, niet onderbroken design met een meer minimalistische stijl. Beide varianten zijn bijzonder licht door het gebruik van aluminium en gemakkelijk te installeren. De Vasco ONI designradiator is ideaal als autonome verwarmingsradiator, maar kan ook erg goed worden gecombineerd met een vloerverwarming. In de badkamer zou dit ook een elektrische vloerverwarming kunnen zijn die extra comfort biedt door zijn onafhankelijkheid van de cv-installatie.

Vasco Oni radiator
 
 

Kleuren en afmetingen

De ONI designradiator van Vasco bestaat uit een combinatie van twee, elkaar aanvullende, materialen. Aluminium als voornaamste element van vormgeving en warmtegeleiding aan de voorzijde met de daar binnenin opgenomen leidingen voor het rondleiden van het warme cv-water uit koper. Hoogtematen 1380/1740/1980 mm, breedte 500 mm en zoals u dat van Vasco gewend bent, leverbaar in vrijwel alle gangbare kleuren.

 


Gepubliceerd in: badkamer nieuws, Radiatoren