Uw winkelwagen

V&B LOOP WASTAFELS NIEUW DESIGN IN OPZETWASTAFELS

V&B LOOP wastafels geheel vernieuwd.

vb-loop-opzetwastafel
Succesvol design in een nieuwe look. Met hun bijzondere vormgeving zijn de LOOP opzetwastafels niet meer weg te denken – door een nog verfijndere uitstraling worden nieuwe accenten benadrukt. LOOP sluit aan bij de trend van minimalisme en helderheid, zonder zijn individuele karakter te verliezen. In combinatie met de strakke vormgeving van het SHAPE meubelprogramma ontstaat een consequent, modern en minimalistisch badkamerdesign met een onmiskenbaar eigen cachet. Ondanks alle strakheid blijft SHAPE flexibel: zowel de wastafelinrichtingen als bijna alle meubelen passen zich op de centimeter nauwkeurig aan de badkamer aan. Individuele vrijheid wordt ook geboden door de keuze aan afwerkingen, SHAPE is aangevuld met twee nieuwe kleuren: antraciet en wit glanslak.

Keramische afvoerplug

vb-loop-opzetwastafelsEen highlight van de nieuwe LOOP opzetwastafels is de keramische afvoerplug, optioneel ook verkrijgbaar in een afsluitbare uitvoering: de uniforme keramische verschijning zorgt voor een bijzondere harmonische vormgeving. Als eye-catcher voor de badkamer presenteert LOOP hiermee een uiterst harmonieus samenspel – ook in combinatie met verschillende materialen of meubelen, zoals bijvoorbeeld SHAPE of CENTRAL LINE.

Flexibiliteit in mooie harmonie.

De LOOP opzetwastafels blijken qua vormgeving bijzonder veelzijdig: rond, ovaal, vierkant en rechthoekig. Als geen andere wastafel harmonieert de vierkante opzetwastafel met de rechte lijnvoering van het SHAPE meubelprogramma. Door de heldere lijn ontstaat een uniform design dat zich richt op persoonlijke wensen: want zowel de hoge SHAPE kasten alsook de open kasten, de wandkasten en sideboards zijn op de centimeter nauwkeurig leverbaar. Ook in de kleinere badkamer kan zo royale bergruimte gecreëerd worden. Een detail is de geïntegreerde handdoekhouder van geanodiseerd aluminium welke ruimtebesparend werkt.


Gepubliceerd in: Sanitair Gerelateerde artikelen: opzetwastafels, Sanitair, Villeroy & Boch, wastafels