Uw winkelwagen

VIEGA ADVANTIX VARIO, EEN DOUCHEGOOT IN DE MUUR

Een wandafvoer in de douche

Viega Advantix Vario douchegoot wand Viega levert met de nieuwe Advantix Vario een douchegoot met wandafvoer. Deze douchegoot heeft een zeer geringe inbouwdiepte van slechts 25 mm in de wand en is ongekend flexibel. Zelfs in de kleinste badkamer zonder voorwand element biedt deze nieuwe douchegoot diverse design mogelijkheden.

 

Eenvoudig maar toch oogstrelend

De Viega Advantix Vario is eenvoudig te installeren en heeft bovendien een oogstrelend design. Geen tegels meer op maat snijden voor het verval in de vloer, maar over de gehele breedte een gelijkmatige afvoer. Als de Advantix Vario eenmaal is geïnstalleerd is er alleen maar een afvoeropening van slechts 20 mm hoogte zichtbaar in de wand. Met diverse soorten insteekroosters, in mat, glanzend, zwart of wit roestvrijstaal uitgevoerd, is er voor elke badkamer wel een geschikte uitvoering. Zowel voor de tegelzetter als voor de installateur is het aanbrengen van de Advantix Vario een eenvoudig klusje.

Wand douchegoot Viega Advantix Vario

Probleemloos reinigen

De standaard lengte van de Viega Advantix Vario wandafvoer is 120 cm. Deze afvoer is op iedere lengte tussen 1.200 mm tot 300 mm tot op de millimeter nauwkeurig in te korten. De gladde basisbehuizing heeft geen moeilijk bereikbare ruimtes, waardoor het gemakkelijk schoon te maken en te houden is. Dit verhoogt de hygiëne in je badkamer. Ook de afvoer als de aansluitleiding kunnen eenvoudig met een spiraal worden schoongemaakt.

 

Deze douchegoot van Viega is leverbaar in 2 varianten: de renovatie uitvoering met een hoogte van 70 mm en een standaard uitvoering met een flexibile maat van 90 tot 165 mm. De afvoercapaciteit is van 0,6 tot 0,75 liter per seconde en is over de volle lengte van de wandafvoer. Voor een optimale afvoer is een verval van 1 tot 2% voldoende.

 


Gepubliceerd in: Douche, Installeren