Uw winkelwagen

VSH MULTI SUPER KNEL VERSCHILLENDE SOORSTE BUIZEN KOPPELEN

VSH Multi Super Knel.

vsh multi super knelMulti Super Knel is het nieuwe fittingsysteem van VSH. Een unieke oplossing voor de renovatiemarkt. Want met Multi Super Knel maakt u in een handomdraai een perfecte verbinding tussen diverse merken kunststofbuis. Hier hebt u bovendien geen duur gereedschap voor nodig. Een eenvoudige steeksleutel volstaat voor een perfecte verbinding. Universeel inzetbaar VSH Multi Super Knel is een uitbreiding op het bestaande VSH Knel pakket en ideaal voor renovatieprojecten.

 

Steeds vaker moet er worden doorgekoppeld op een kunststofbuis waarvan het merk en de juiste maatvoering niet bekend is. VSH Multi Super Knel maakt het mogelijk om lekkagevrij door te koppelen van kunststofbuis naar een kunststof-, dunwandig cv-, koper- en rvs-buis. Omdat de fittingen vrijwel op alle merken kunststof buis getest zijn komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u moet doorkoppelen op een bestaand drinkwater of cv-systeem.

 

Techniek
De VSH Multi Super Knel fitting heeft een speciale insert, knelring en moer. De insert is zo ontworpen dat de fitting geschikt is voor diverse merken kunststofbuis. De knelring heeft een sterke karteling zodat deze zich in de buis vastzet en zorgt voor een perfecte afdichting. De speciale moer is uiteraard soepel aan te draaien en is voorzien van strakke sleutelvlakken. Dit zorgt voor optimaal installatiegemak. Alle verbindingen in alle beschikbare maten hebben de door KIWA voorgeschreven testcycli (5.000x koud/warm) doorstaan. Deze test staat gelijk aan een levensduur van vijftig jaar.

 

Vanaf 14 mm tot en met 26 mm
Het VSH Multi Super Knel assortiment bestaat uit een breed assortiment fittingen in de maten 14, 16, 20, 25 en 26 mm. Wanneer u Multi Super Knel in combinatie met VSH KAN-therm, VSH Multicon of Henco buis gebruikt is de systeemgarantie van tien jaar van toepassing.

 


Gepubliceerd in: Installeren Gerelateerde artikelen: VSH, Henco, installatie materialen, knelkoppelingen