Uw winkelwagen

WASTAFELBLAD VAN CEASARSTONE ZES NIEUWE KLEUREN

Wastafelbladen Ceasarstone

Wastafelblad-CeasarstoneWastafelbladen van Ceasarstone in de badkamer. Erbi  introduceert zes nieuwe stijlvolle CaesarStone kleuren. De gestroomlijnde Whale van ijzig-zwart, het speelse zwart-wit spel van de Dalmatian, de donkerbruine ruwheid van de Ox en de grijze massiefheid van de Rhino geven het wastafelblad een bruisend karakter. Kleuren die koelte en energie samenbrengen. Warmte en soberheid combineren.

Basalti en Flint zijn tinten waarin aardse elementen zoals basalt en vuursteen het oppervlak bepalen. De badkamer krijgt hierdoor een authentieke identiteit en een levendige uitstraling. Sfeer en sculptuur in CaesarStone wastafelbladen.

CaesarStone is een composiet steen dat voor 93% uit natuurlijke kwartskorrels en voor 7% uit toegevoegde kunststoffen bestaat. Door de combinatie van natuur en technologie heeft CaesarStone unieke eigenschappen en een exclusieve uistraling. Dit onderhoudsvriendelijke materiaal is niet poreus, hard en krasbestendig. De CaesarStone kleuren zetten de toon in de badkamer en het wooninterieur. En zijn specifiek afgestemd op de laatste woontrends. De nieuwe kleuren brengen het totaal aantal op 24 kleurvarianten.


Gepubliceerd in: Badkamers, Diversen Gerelateerde artikelen: Ceasarstone, Natuursteen, wastafel