Uw winkelwagen

Design badkamer met glazen inloopdouche

Slide 164
Slide 165
Slide 166
Slide 167
Slide 168
Slide 169
Slide 170

Ook toe aan een nieuwe badkamer?
Begin met de juiste basis!

Twee identieke ruimtelijke badkamers met een warme, rustige uitstraling.

Gekozen is voor een betegeling met beige wandtegel van Saloni,serie Relieve, in het formaat 30x59. Het natuursteen op de vloer is gezoet Belgisch hardsteen met de afmetingen 50x50. Om het geheel, in de zin van betegeling, rustig te houden is er voor gekozen om enkel bij de badombouw de kleur van de vloer te laten doorlopen. De stroken hardsteen die op de badombouw zijn aangebracht hebben de maat 50x9,5.

 

V&B Squaro whisper whirlpool.

De ligbaden zijn van Villeroy & Boch Squaro. Het opvallende bij deze baden is de strakke randafwerking aan de buitenzijde. Dit wordt nog eens geaccentueerd door het tegelwerk wat slechts tot aan de onderzijde van de badrand is aangebracht. Hierdoor ontstaat een strakke en minimalistische badombouw die, omdat het bad niet direct in de hoek is geplaatst, zelfs een beetje speels aandoet. Dit bad is tevens uitgerust met een “electronisch whisper airpool”, een whirlpoolsystemen dat zijn naam alle eer aan doet, het is één van de stilste systemen op de markt. Het bad wordt gevuld via de Exafill overloopcombinatie die bedient wordt vanaf de tegelrand door inbouwkranen van Hansgrohe Axor Steel. Ook de verzonken handdouche is uit deze serie.

 

Assenti badkamermeubels.

Badkamermeubelen die er zo uitzien zijn vaak afkomstig van Assenti. Een Belgisch bedrijf dat veel gebruik maakt van hout(fineer), melamine en natuursteen voor hun badkamermeubelen. Dit model is de Assenti Q10 in Amerikaans noten en is leverbaar in zeer veel afwerkingen en afmetingen. De spiegels en spiegelkasten van een fabrikant zijn vaak uitwisselbaar tussen de verschillende series zodat u in dit geval de gemonteerde spiegelkast terug vindt in de serie Assenti Sydney. Het kraanwerk bestaat uiteraard ook hier weer uit inbouwkranen van Hansgrohe Axor Steel. De afwerking van alle gebruikte kranen is overigens in het roestvrijstaal.

 

Maatwerk inloopdouches.

Beide inloopdouches zijn voorzien van een afvoergoot en maatwerk glazen douchewanden. Omdat de tegelvloer vanaf alle kanten drempelloos doorloopt tot in de douche – en het maken van een schuin aflopende douchevloer dan geen fraai beeld zou geven – zijn er zaagsneden in de vloer gemaakt om voor afschot te zorgen. De thermostatische inbouwkraan van Axor Steel inclusief omstelling in samenwerking met de hand- en hoofddouche van 18cm zorgt voor een aangenaam doucheklimaat.

 

Villeroy & Boch Subway wandclosets.

De wandclosets met de fraaie doorlopende ronding heet Subway en wordt gemaakt door Villeroy & Boch. Inbouwreservoir en bedienpaneel zijn van Viega.