Uw winkelwagen

Burgbad

1 tot 16 van 448

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 448

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Burgbad

Burgbad badkamermeubelen

Burgbad is één van de vooraanstaande Duitse badmeubel fabrikanten. Burgbad produceert badkamermeubels, baden, wastafels, douchebakken, kasten en spiegelkasten. Of u nu op zoek bent naar een basis badmeubel set of een complete badkamerinrichting geheel op maat gemaakt in de kleur die u wenst, Burgbad heeft dit alles in huis.
Burgbad Crono is leverbaar in vele kleuren van lichte kleuren die badkamer ruimtelijker in lichte maken tot donkere warme kleurtinten die de badkamer een knusser en intiemere uitstraling geven. De Pli is een goed voorbeeld van de creativiteit van Burgbad, een strakke onderkast met een organisch gevormde wastafel waardoor dit badmeubel een blikvanger in elke badkamer is. Alle series zijn uit te bereiden met hoge en half hoge kasten.

 

Burgbad spiegelkasten

Bij alle serie van Burgbad is het mogelijk om te kiezen voor een spiegelkast waardoor u extra bergruimte in de badkamer creëert. Leverbaar in alle kleuren maar ook in vele mooie houttinten, voorzien van ingebouwde verlichting of opbouw verlichting.

 

Burgbad toiletmeubel sets

Ook voor het kleinste kamertje in huis heeft Burgbad een ruime keuze aan toiletmeubels. De Burgbad Chiaro is bijvoorbeeld een mooi en elegant oplossing die past in elk toilet, een strak fonteintje met een onderkast uitgevoerd in kleur of mooie warme houtsoorten met daarboven in spiegel met ingebouwde verlichting.

 

Burgbad baden

In de serie Crono heeft Burgbad een ruim strak vormgegeven ligbad en in de serie Crono 2.0 een strak vrijstaand bad, uiteraard kunt u deze baden ook perfect combineren met ander badkamermeubels van Burgbad, kijk hier voor de Burgbad baden.