Uw winkelwagen

Thebalux

Thebalux badkamermeubels

Thebalux badkamermeubels

Thebalux een Nederlands kwaliteitsproduct dat past in elke badkamer, Thebalux biedt een zeer uitgebreide collectie badkamermeubels met keramische, kunststof en glazen wastafels. Onderkasten, hoge en halfhoge kasten en spiegelkasten geproduceerd uit eerste kwaliteit plaatmateriaal. Alle lades zijn voorzien van softclose systemen en bieden veel bergruimte in de onderkasten. Thebalux heeft badkamermeubelen in alle prijsklassen en passend voor alle stijlen badkamers.
De Thebalux Ceramic Line is bijvoorbeeld een uitgebreide serie badmeubels in de breedtes 60cm, 80cm, 100cm en 120 cm voorzien van keramische wastafelbladen. Dit badmeubel is te complimenteren met een spiegelkast of een led spiegel. De Thebalux Beat heeft een bijzondere vormgeving met de inliggende lades waardoor een mooie strakke belijning ontstaat.

 

Thebalux spiegelkasten

Thebalux universele spiegelkasten leverbaar in wel 9 breedtematen en 15 kleuren en afwerkingen. De deuren zijn voorzien van dubbelzijdige spiegels met softclose sluiting. De spiegelkasten zijn voorzien van luxe verlichting elementen en stopcontact en schakelaar. In de basis kleuren kunnen deze thebalux spiegelkasten te combineren met alle onderkasten.

 

Thebalux spiegels

Een compleet programma spiegels complimenteert het Thebalux assortiment. De spiegels zijn zowel leverbaar met led verlichting als met TL verlichting. De Square spiegel is tevens voorzien van indirecte verlichting aan de onderzijde voor een mooie sfeer verlichting. Het model Touch heeft een geëtste strook aan de onderzijde waarachter een indirecte verlichting van LED zit dat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Deze Thebalux schakelt u aan of uit door met uw hand langs de sensor aan de onderzijde van de spiegel te gaan.

3 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina