Uw winkelwagen

Sealskin

Sealskin

Sealskin douchecabines

Sealskin in Waalwijk, badkamer-producent van baden en douche- cabines, is een bedrijf van rijke tradities, dat in 2004 haar 250-jarig jubileum vierde. Het was namelijk in 1754 dat de grondlegger van de huidige organisatie, Gerrit van Loon, zijn bedrijf startte in Waalwijk. Vandaag de dag is Sealskin, producent en leverancier van sanitair-producten en badkamerdecoratie.

 

Sealskin douchecabines

Op het gebied van douchecabines biedt Sealskin een zeer uitgebreid assortiment in zowel hoekinstap cabines, kwart ronde cabines en vijfhoekige cabines. Uigevoerd met profielen zoals bijvoorbeeld de serie Duka 1100, Duka 1400, Duka 1600 en Duka 1700 kwalitatief perfecte cabines met profielen uitgevoerd in mat zilver of zilver hoogglans.
Profielloze cabines vindt in de series Duka 1800 en 4200 deze cabines hebben een schitterend design en passen in elke stijl en design.
In bijna alle series bied Sealskin de mogelijkheid van maatwerk waardoor er altijd een cabine samen te stellen is die past in uw situatie.

 

Sealskin inloopdouches

Een Sealskin inloopdouche is ontworpen voor gemak en echt douchegenot

 

Sealskin douchebakken

Sealskin heeft ook een compleet programma douchebakken passend bij de douchecabines en inloopdouches. Uiteraard bevat het assortiment de standaard douchebakken in vierkant, rechthoekig, kwart-rond en vijfhoekige vormen maar ook een groot aantal douchebakken van solid-surface in grote maten met een extra vlakke inloop, wanneer deze douchebakken ingetegeld worden kan de douchevloer doorlopen tot aan de bovenzijde van de douchebak, hiermee voorkomt u een opstap naar de douchebak. Hiermee heeft Sealskin voor elke situatie een douchebak.