Uw winkelwagen

Henco

1 tot 16 van 1166

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 tot 16 van 1166

   

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Henco.

 

Henco koppelingen

Henco is producent van kunststof fittingen, messing persfittingen, knelfittingen, verdelers en vloerverwarmingssystemen. De PVDF persfittingen zijn voorzien van elastische o-ringen en een roestvaste stalen huls. De PVDF steekfittingen en verdelers (Henco Vision) zijn voorzien van 1 externe en 2 interne o-ringen en een huls volledig uit PVDF. Zowel de pers- als steekfittingen in combinatie met de Henco meerlagenbuis staan garant voor een compleet systeem. De Heco meerlagenbuis is tevens verkrijgbaar in een geïsoleerde uitvoering dit geeft bescherming tegen condensvorming en warmte verlies.

 

Henco kunstof insteekkoppelingen

Henco Vision is een complete serie kunstof insteekkoppelingen, uiteraard heeft Henco hierin alle gebruikelijke koppelingen zoals t-stukken, bochten, sokken en verloop stukken. De gekalibreerde buis kan makkelijk worden ingebracht in de fittingen. Bij het gebruik van deze Henco fittingen heeft u dus geen perstang of andere speciale gereedschappen benodigd. 

 

Henco voerverwarming

Ook voor de vloerverwarming  geldt dat het hart van elk systeem de Henco meerlagenbuis is. Om een uitstekende montage van de Henco meerlagenbuis te garanderen, heeft Henco verschillende systemen in haar gamma onder de naam Hencofloor. Hencofloor is een onafhankelijke afdeling, gespecialiseerd in vloerverwarming en koelingapplicaties.

 

Henco lekdetectie

Niet of slecht geperste koppelingen worden voorkomen door een uniek lekdetectie systeem en zullen lekken onmiddellijk tijdens het openen van de installatie direct herkenbaar zijn. Hierdoor behoort slecht geperste koppelingen tot het verleden.