Uw winkelwagen

Assenti

Assenti badkamermeubels

Assenti badmeubel

Assenti werd opgericht in 1994. Oorspronkelijk bestond de hoofd-activiteit van het bedrijf uit het invoeren en verkopen van badkamermeubels. Vanaf nu worden alle Assenti badkamermeubels vervaardigd in de eigen schrijnwerkerij en de natuursteen onderdelen in een eigen productieafdeling graniet vervaardigd. De Assenti badkamermeubels worden gemaakt van hoogwaardig MDF en kan worden afgewerkt in mat en hoogglans gespoten lak, melamine of echt hout fineer.

 

Assenti badmeubel

Het Assenti Pure badkamermeubel behoort tot de top als het om badmeubels gaat, een greeploos meubel met A-motion lade’s, een systeem waarmee de lade’s automatisch worden geopend na een druk tegen de lade. Het vrijhangende wastafelblad kan worden geleverd in diverse natuursteen soorten.
Ook voor de kleinere badkamer heeft Assenti een perfecte oplossing en de vorm van de Assenti D38 een badkamermeubel met een diepte van slechts 38cm, met een D-zign Stone wastafel voorzien van een afvoer drain waardoor de gehele bovenste lade kan worden benut.

 

Assenti natuursteen

Door de stijgende vraag naar natuursteen in de badkamer, werd in 1995 de natuursteenafdeling opgericht.
Assenti vervaardigd alle natuursteen wastafelbladen in eigen beheer.
In het assortiment van Assenti vindt u ook natuursteen douchebakken.

 

Assenti douches

Assenti heeft ook een compleet assortiment aan douches en inloopdouches in het assortiment. Douchebakken van natuursteen en D-sign Stone uiteraard leverbaar in alle mogelijke standaard maten maar ook op het gebied van maatwerk biedt Assenti veel mogelijkheden.

1 artikel(en)

   

Van hoog naar laag sorteren
per pagina